28 oktober 2011

Ängla
Systerdottern fyller snart fem år. Tyvärr kan jag inte komme hem då, så i veckan skickade jag iväg ett paket till henne. I paketet fanns hästtröjan som hon ska få på födelsedagen, hoppas att den passar. När jag var liten fick jag alltid en paketadventskalender från min moster. Jag fortsätter traditionen med Ängla, så jag packade också ner 24 små paket till hennes adventskalender i mitt födelsedagspaket. Hoppas att hon gillar det.

Imorgon ska jag till Dubrovnik med jobbet, jag kommer tillbaka på onsdag.

23 oktober 2011

Handspunnet garn från Kenia
har jag fått. Funderar på vad det ska bli, kanske ett par vantar?

17 oktober 2011

Hästar och I phoneKameran krånglar fortfarande, men kom på att jag kunde ta kort med min I-phone. Så här kommer ett foto på hästtröjan som jag stickar till min systerdotter. Det är första gången jag stickar intarsia och det gick faktiskt ganska bra. Måste se till att de blir klar snart, hon ska få den när hon fyller 5 år den 6e november.

16 oktober 2011

Längesen

som jag skrev något. Har varit på en veckas semester i Frankrike, och just nu är jag besatt av att sticka barnkläder. Dels för att många av våra kompisar får barn, men också för att det går så snabbt. Instant satisfaction. Har problem med kameran, så det får bli mer bilder en annan dag.