22 december 2009

God Jul!


Sista julklappen


Den enda som får en hemmastickad julklapp i år är min systerdotter Ängla. Igår sydde jag ihop tröjan och sydde fast knapparna.
Garn: Drops Merino Extra Fine
Stickor:3.75 mm

21 december 2009

Egen julklapp


I torsdags kom jag hem till Sverige för att fira jul. Just i torsdags kom vintern också till Holland och vi var rädda att vi inte skulle kunna komma till Sverige men med dryg en timmas försening lyfte planet och vi var på väg. När jag kom hem låg ett paket och väntade på mig. Via Garntorpet hade jag köpt en julklapp till mig själv, härligt Malabrigo worsted och Merino Silky. Så nu har jag något att hålla mig sysselsatt med de närmaste dagarna.

9 december 2009

Nya saker
Igår fick jag ett paket på posten. Roligt, även om jag har betalat det själv. En garnaffär här i Holland hade utförsäljning och jag har lyckats få tag i massor av roliga färger som jag kan färga garn med och fyra härvor garn från Artyarns som jag ska sticka härliga vinter inne sockor med.

5 december 2009

Kai-Mei


Jodå jag lever fortfarande, men bara nästan. De sista veckorna har varit oerhört hektiska och jag känner mig ganska utmattad. Nu har jag äntligen en ledig helg och tillbringar den hos mina svärföräldrar där jag blir riktigt bortskämd. Stickat har jag gjort helt sporadiskt, började för ett tag sig på Kai-Mei ur Cookie A bok Sock innovation. De blir så snygga om jag får säga det själv. Måste nu fortsätta med den andra strumpan....