30 juni 2012

Dagen börjar bra


Solen skiner ute, vi ska snart iväg till goda vänner för att tillbringa helgen hos dem och just nu har blomsterbudet varit här med en fin bukett blommor som jag fått som gratulation till min disputation. Trevlig helg allesammans!

29 juni 2012

Tillbaka från semestern


Efter disputationen åkte pojkvännen och jag på semester till Orlando i Florida. Vi har haft det jättehärligt och tagit dagen som de kommit. Vad jag älskar med Amerika är att de tycker så mycket om crafting. Köpte lite kort och scrapbooking märken så att jag kan göra mina egna kort. Kul, och mycket billigare än att köpa kort!

14 juni 2012

E readerSnart ska jag på semester och jag brukar alltid släpa med mig massor av böcker att läsa då. eftersom jag fck lite presentkort på disputationen bestämde jag mig för att investera i en e+reader. Det blev en från Sony och till den har jag nu sytt ett fodra. Yttertyger kommer från en karta med tygprover som jag fått av en vän, innetyget från Borås Cotton. Kardborrebandet är påklistrat med nisster lite dåligt så där får jag nog sy några stygn.

11 juni 2012Jag stickar från min stash. Detta bomullsgarnet köpte jag jättebilligt när jag var i Chicago förra året, runt 5 dollar för 400g. Räckte till en fin bebisfilt. Den gröna färgen är riktigt giftgrön och passar bra till både killar och tjejer. Mönstret jag stickade efter är Leafy Baby Blanket och jag gjorde filten två rapporter bredare än mönstret.

8 juni 2012

Äntligen


är jag klar med skolan. Vid 34 års ålder disputerade jag i måndags. Allt gick jättebra och på kvällen hade jag en jättemysig middag. Resten av veckan har jag varit lite halvseg och idag har jag tagit ledigt från jobbet för att kunna ta igen mig. Nu ska jag bara försöka att ta det lugnt resten av sommaren innan barnet kommer. Jag hoppas också att jag ska ha tid att visa upp mina stickade alster mer frekvent här på bloggen, för stickar det gör jag fortfarande!