27 november 2011

Baby Surprise Jacket och booties


Har nu stickat klart min första Baby Surprise Jacket. Efter att kommit över den första skräcken när jag läste mönstret gick stickandet bra. Problemet kom när jag skulle sy ihop koftan. Tydligen hade det blivit något fel någonstans för halsen och armarna blev lite konstiga. Eftersom det är svårt at veta var det blivit fel, lät jag det vara. Passform är ju inte allt till små bebisar. Av garnet, fantastiska Colinette Jitterbug, blev det en bit kvar och det räckte precis till ett par booties.

21 november 2011

Julen närmar sig


så jag har börjat med julklapparna (bättre sent än aldrig). Detta ska bli en ny julgransmatta till mina föräldrar. Den förra som jag också broderat, har gått sönder. Broderiet var min första handverkskärlek och jag hade nästan glömt bort hur kul det är att brodera.

11 november 2011

Ännu fler bebisarHar det fötts. jag ska ge mig på att sticka en Baby Surprise Jacket. Har haft lite svårt för EZ mönster men ska kolla om jag kan lära mig att gilla dem. Ska sticka i Colinette Jitterbug. Garnet är mycket vackrare än fotot visar.!

6 november 2011

Kroatien


Har varit på resande fot med jobbet igen, 5 dagar i Kroatien, Dubrovnik. Hade ett par kanondagar. Varmt väder, gästfria kroater, ett fantastiskt hotell (första bilden är från balkongen på mitt hotell) och många fina möten med kända och okända människor som jobbar med samma saker som jag. Med stickningen är jag ner i ett dip, men jag kommer igen. Nyä bebisar har blivit födda och snart så är det jul!