27 februari 2011

Handwerkbeurs

Idag har jag varit på Handwerkbeurs här i Holland. Roligt, även om utbudet är väldigt varierat och en del saker skulle jag aldrig kunna tänka mig att köpa. Har dock hittat massor av saker som jag ville ha och en del av dem fick följa med mig hem. Överst garn från Mission Falls som helt plötsligt har slutat med att producera garn, synd eftersom der är fantastiskt mjukt och maskintvättbart. För lite mer än hälften av priset kunde jag nu köpa garnet på börsen. Det lila ska bli något till mig, det andra ska bli babytröjor.
Några fina pärlemorknappa slank också ned och 300 g fantastiskt fint handfärgat garn från Frechener Wolloase. Det vita bakom ska användas som fyllning till min quilt.

25 februari 2011

Tea Leaves Cardigan


Jag stickar och stickar men inget blir klart, istället bötjar jag på nytt istallet för att avsluta något gammalt. Detta bytet ska bli en Tea leaves cardigan. Kroppen är färdigstickad och nu måste jag bara får till armarna. Funderar på att sticka dem med magic loop.

22 februari 2011

Revontuli
Min Revontuli har varit klar ett tag men inte blivit fotat. I helgen tog jag några foton så att ni kan se hur den ser ut. Tycker att den blev fin med färgskiftningarna, hade faktiskt kunna gjort den lite större. Har stickat med garn fran Kauni som jag hade i min stash, så detta är ännu ett projekt i 12in2011. På söndag ska jag på Handwerkbeurs, så då har jag sagt till mig själv att jag får köpa lite nytt om jag hittar något roligt.

16 februari 2011

Fullt upp


har jag just nu på jobbet. Jobbar jättelånga dagar men trots det hinner jag inte göra allt jag vill. I lördags njöt jag i alla fall av en ledig dag och gick på en bokfestival här i stan. Fyndade en stickbok och två quiltböcker.

5 februari 2011

Manu
Min Manu har varit klar ett tag, men dat har inte blivit av att jag fotat den. Älskar det här mönstret, det är så välskrivet och har jättefina detaljer (jättemycket I cord bind off , min absoluta favorit). Gjorde ett fel med fickorna (tog upp två gånger i varje maska istället för en) men det har jag ingen lust att rätta till.
Garnet, Drops alpacka, kommer från min stash och köptes för jättelängesedan. Hade först stickat en annan kofta i garnet men när jag monterat den passade den inte alls. Garnet och koftan blev liggandes tills jag fick för mig att sticka Manu.